Ткаченко О. Г. Рецензія на монографію: Сізова К. Людина у дзеркалі літератури: трансформація принципів портретування в українській прозі ХІХ – початку ХХ ст. - Ткаченко О. Г. (Philological Treatises, 2020)
Review