Совенко А. M., Дорда В. О. Реалізація позитивної оцінки в англійському та американському сленгу - Совенко А. M.; Дорда В. О. (Philological Treatises, 2020)
У статті проаналізовано особливості оцінки як соціолінгвістичної категорії, розглянуто її класифікації, визначено основу позитивної оцінки мовця. Досліджено шляхи та форми реалізації позитивної оцінки на різних рівнях американського та британського сленгу.