Відгук офіційного опонента, кандидата філологічних наук, доцента Семенюк Антоніни Афанасіївни на дисертацію Овсянко Олени Леонідівни «Структурно-семантичні модифікації англомовних прислів’їв у художньому та публіцистичному дискурсах» - Семенюк А. А. (Philological Treatises, 2020)
Review